Tort De Mâncare Cu Fasole De Vanilie

Vanilla Bean Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, fasole de vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mâncare Cu Fasole De Vanilie, Tort De Mâncare Înger Cu Căpșuni De Vanilie, și Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați 3/4 cană de zahăr într-un castron mic. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe în zahăr; aruncați fasolea. Lucrați semințele de vanilie în zahăr cu degetele până când sunt bine combinate.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați amestecul de făină și zahăr, amestecând cu un tel pentru a combina.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bate în suc. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana odata; pliați după fiecare adăugare.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.