Tort de mure cu burniță portocalie
Tort Blackberry cu burniță portocaliu ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de făină, unt, suc de portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de portocale, Tort de portocale și rozmarin, și Tort de coacăze și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C fan / marca de gaz
Tapetați două cutii de pâine de 1 lb cu hârtie de copt antiaderentă.
Puneți toate ingredientele, cu excepția murelor, sucului de portocale din sânge și ultimele 56 g de zahăr tos într-un castron mare și bateți împreună cu un tel electric sau un mixer, până se omogenizează și se combină. Se amestecă murele cu mâna. Dacă le aruncați în puțin zahăr glazură înainte de a le adăuga, le va împiedica să se scufunde în fund.
Se toarnă amestecul în conservele pregătite și se netezește blatul.
Coaceți în mijlocul cuptorului preîncălzit timp de 50-60 de minute până când o frigăruie iese curată atunci când este introdusă în centrul pâinilor.
Se lasă să se răcească în cutii. În timp ce pâinea se răcește, amestecați sucul de portocale din sânge și 56G de zahăr tos. Introduceți găuri adânci în pâini folosind o frigăruie și lingurați amestecul peste vârful prăjiturilor. Lăsați să se răcească complet în cutii înainte de a ieși.
Bucurați-vă de una dintre prăjituri și dați-o pe cealaltă pentru karma bună și prieteni fericiți.