Tort de morcovi-cookie-urile de ovăz necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, apă, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tort De Morcovi-Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz, Tort De Morcovi Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz, și Morcov Tort Fulgi De Ovăz Cookie-Uri # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați ingredientele cookie până se formează aluatul rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Pe foile de cookie-uri unsuroase, aruncați aluatul cu lingurițe la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 9 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, 1 lingură de unt, vanilia și zahărul pudră cu lingura până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți glazura peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu nuci. A se păstra bine acoperit la frigider.