Tort De Morcovi Cu Dovleac

Tort De Morcovi Cu Dovleac
Tortul de morcovi de dovleac necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 685 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți nuci, făină de porumb, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Dovleac, Tort De Morcovi Cu Dovleac, și Tort Mix Morcov-Dovleac Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați ușor două tigăi rotunde de tort de 8 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, combinați făina, făina de porumb, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, uleiul și vanilia până se omogenizează. Adăugați treptat ingredientele uscate la amestecul de ouă. Aluatul va fi foarte gros în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Îndoiți ananasul și dovleacul până se combină bine. Îndoiți morcovii și apoi nucile și nuca de cocos până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(aroma Originala)(aroma Originala)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort și se coace 50-60 de minute până când prăjiturile se rumenesc deasupra și o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăile lor pe un suport de sârmă timp de 30 de minute. Întoarceți-le pe grătar și lăsați-le să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Glazura: într-un castron mare, bateți împreună untul, crema de brânză și sucul de lămâie până se omogenizează. Bateți treptat în zahărul pudră până când este ușor și pufos. Îndoiți nuca de cocos și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Pentru a îngheța tortul, așezați un strat de tort pe un suport pentru tort sau pe un platou de servire. Folosiți o spatulă pentru a acoperi cu un strat gros de glazură. Stivați celălalt strat de tort deasupra stratului mat. Acoperiți partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Garnisiți cu nuci suplimentare, dacă doriți. Păstrați tortul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista