Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făinați o tigaie Bundt sau tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Cerneti faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Într-un alt castron, combinați zahărul și uleiul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați morcovii și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
5
Adăugați ouăle, câte 1, în amestecul de morcovi, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți piulițele. Apoi adăugați treptat amestecul de făină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Nuci
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
1
Când tortul este rece, amestecați ingredientele de îngheț și îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
2
Gust
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din cartea de bucate Jewish Holiday a lui Joan Nathan de Joan Nathan Copyright (c) 2004 de Joan Nathan publicat de Knopf.Cărțile lui Joan Nathan includ the Jewish Holiday Kitchen, The Children ' s Jewish Holiday Kitchen și Jewish Cooking in America, care a câștigat premiul IACP Julia Child pentru cea mai bună carte de bucate a anului în 1995 și premiul James Beard pentru cea mai bună carte de bucate Americană. Ea contribuie cu articole despre mâncare etnică internațională și caracteristici speciale de vacanță la New York Times, Los Angeles Times Syndicate, revista Hadassah, Food & Wine și Food Arts. Locuiește în Washington, D. C., Împreună cu soțul ei, Allan Gerson, și cei trei copii ai lor.