Tort De Morcovi

Tort De Morcovi
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, tort de morcovi ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 791 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1069 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Paște. Funcționează bine ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână morcovi, suc de lămâie, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Tort de morcovi final (cu gem de tort de morcovi), Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și pregătiți tigăile pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt două tigăi pentru tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați rondele de hârtie pergament și așezați-le la fundul tigăilor de tort. Ungeți partea superioară a hârtiei de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Faceți aluat de tort cu morcovi: Cerneți ingredientele uscate într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ulei, ouă și vanilie. Bate bine. Îndoiți nucile tocate, nuca de cocos, morcovii și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Se toarnă aluatul în tigăi. Așezați-vă pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți la 350 F pentru 45-50 de minute (schimbați pozițiile prăjiturilor față în spate, dacă este necesar, cam la jumătatea drumului), până când marginile s-au îndepărtat de părți și o scobitoare sau un vârf ascuțit de cuțit introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
complet pe un suport de răcire cu sârmă. 
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Faceți glazură de brânză cremă: într-un mixer cu suport cu un accesoriu cu palete sau folosind mixere de mână, bateți împreună crema de brânză și untul. Cerneti incet zaharul pudra si bateti pana cand amestecul este lipsit de cocoloase. Se amestecă vanilia și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
4
Înghețați și decorați tortul: odată ce prăjiturile s-au răcit, scoateți din tigăi și înghețați.
5
Presărați blatul cu nuci tocate sau aranjați jumătățile de nucă într-o coroană în jurul vârfului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul cu morcovi funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista