Tort De Migdale-Portocale

Tort De Migdale-Portocale
Tortul cu migdale-portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort De Portocale Și Migdale, și Tort de portocale și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (sau325 dacă utilizați tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit. În robotul de bucătărie sau blender, Așezați 1 cană de migdale; acoperiți și procesați până când migdalele sunt măcinate fin. În castron mare, bate migdale și ingrediente tort rămase, cu excepția marmeladă cu mixer electric la viteză mică 30 secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când partea superioară este uniform maro auriu închis și tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Întindeți marmelada deasupra tortului. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Într-un castron mic răcit, bateți frișca și 2 linguri de zahăr la viteză mare până se formează vârfuri moi. Lingură sau țeavă frișcă în jurul marginii tortului; presărați 1/3 cană de migdale peste frișcă. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lamaie GumaLamaie Guma
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Garnisiți cu răsucire portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista