Tort de miere Cornish ~ cel mai bun britanic

Tort de miere Cornish ~ cel mai bun britanic
Tort de miere Cornish ~ cel mai bun britanic este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați untul, ghimbirul măcinat, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tradițional Britanic Mothering Duminică Simnel Tort, Miere și nucă de cocos-găini Cornish marinate, și Găini De Vânat Cornish Cu Marinată De Tei De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți timp de 1 oră, apoi puneți pe suportul de răcire în staniu.Pasul 5: Dacă doriți să glazurați tortul, așezați 3 linguri de miere într-o tigaie, încălziți apoi periați pe tort. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din staniu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista