Tort de mere într-un borcan

Tort de mere într-un borcan
Tortul de mere într-un borcan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 80 de porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați nuci, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Salată De Borcan Mason Cu Năut Și Quinoa, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor interiorul a 8 borcane de conserve cu gură largă cu față dreaptă. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucsoara si scortisoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
CuptorCuptor
2
Scurtarea cremei și zahărul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Adăugați ouăle și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați făina alternativ cu apă și amestecați până se omogenizează. Îndoiți merele, stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
NuciNuci
5
Umpleți borcanele 1/2 pline cu aluat, având grijă să păstrați jantele curate. Ștergeți orice aluat care ajunge pe jante.
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 45 de minute. Între timp, sterilizați capacele și inelele în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
De îndată ce tortul este gata, scoateți din cuptor pe rând, ștergeți jantele borcanelor și puneți capacul și inelul. Borcanele se vor sigila pe măsură ce prăjiturile se răcesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați borcanele pe tejghea și ascultați-le să "ping" în timp ce se sigilează. Dacă pierdeți "ping-ul", așteptați până când acestea sunt complet reci și apăsați pe partea superioară a capacului. Dacă nu se mișcă deloc, este sigilat.
9
Borcanele trebuie consumate sau păstrate la frigider până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista