Tort de mere VI
Apple Cake VI este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți suc de portocale, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, și Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați merele, 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de scorțișoară. Se amestecă astfel încât merele să fie acoperite.
Într-un castron mare, combinați cele 2 căni de zahăr, ulei și ouă.
Combinați făina și praful de copt și adăugați la amestecul de zahăr.
Se amestecă până se amestecă. Apoi amestecați vanilia și sucul de portocale.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită, deasupra cu jumătate din merele feliate.
Se toarnă cealaltă jumătate de aluat peste mere și apoi se acoperă cu merele rămase. De asemenea, turnați orice suc din mere pe tort.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în tort iese curat. Acoperiți tortul cu folie de aluminiu în ultimele 15 minute, astfel încât blatul să nu ardă.