Tortul cu mere cu crustă de caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 934 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Micul tort de mere toffee, Tort de mere cu caramel condimentat, și Tort cu mere și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt și făină o tigaie cu tub springform de 9 inci. Într-un castron mediu, bateți făina cu sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mare, bateți uleiul cu zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează. Îndoiți merele tăiate cubulețe cu o spatulă de cauciuc. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Între timp, într-o cratiță medie, combinați untul, smântâna și zahărul brun și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Scoateți glazura de caramel de pe foc și amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Caramele
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Așezați tortul cald (încă în tigaie) pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă glazura fierbinte peste tort și se lasă să se scurgă în tort, bătând ușor cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
10
Lăsați tortul să se răcească complet, aproximativ 2 ore. Inversați tortul pe o farfurie și inversați din nou pe o altă farfurie, cu partea dreaptă în sus.
11
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Folosind o perie de patiserie umezită, spălați orice cristale de zahăr de pe partea laterală a tigaiei. Gatiti fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se ia de pe foc și se amestecă rapid, dar cu grijă, smântâna și untul. Fierbeți sosul la foc moderat timp de 2 minute, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați rachiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Se toarnă sosul de caramel într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Într-o tigaie mare, topiți untul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați merele și scorțișoara și gătiți la foc moderat, întorcând merele o dată sau de două ori, până când sunt fragede și caramelizate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
16
Adăugați apa pentru a dizolva caramelul în tigaie, apoi transferați merele caramelizate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Feliați tortul și serviți cu merele caramelizate, sosul de caramel și înghețata de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe