Tortul de mere condimentat cu sos de ouă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 540 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, stafide, mere aurii delicioase și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Condimentat Cu Ouă, Tort Condimentat Cu Ciocolată Cu Ouă, și Tort de gustare cu ouă condimentat {imens 360 Bakeware Giveaway!}.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până când stafidele se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
3
Se scurge, se aruncă romul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
4
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 177°. ușor unt bundt pan, apoi praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
5
În vasul mare de amestecare sau vasul mixerului electric, Cerneți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
6
Adăugați zaharuri brune și granulate, unt, ouă și vanilie. Folosind mixerul electric, bateți cu viteză mare, răzuind părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când aluatul este palid și neted, aproximativ 3 minute pentru mixerul portabil sau 2 minute pentru mixerul în picioare. Se amestecă mere, nuci pecan, ghimbir și stafide. Lingură în tigaie pregătită și blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Măr
Unt
Ghimbir
Nuci Pecan
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Tigaie
7
Coaceți până când culegerea de lemn sau frigăruia introdusă în centrul tortului iese curată și tortul se micșorează doar din părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 1 oră. Se răcește tortul în tigaie pe raft 10 minute, apoi se inversează și se desface pe raft și se răcește complet. (Tortul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și păstrat la temperatura camerei, înfășurat strâns în folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
Frigarui
Tigaie
8
Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul de cofetărie peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
9
Serviți însoțit de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Ouă
10
Test-Sfaturi De Bucătărie
11
Chiar dacă tigaia bundt este antiaderentă, este o idee bună să o ungeți și să o făinați pentru a ajuta tortul să se muleze fără probleme. Merele delicioase aurii sunt dulci și își păstrează forma frumos atunci când sunt gătite. Nu înlocuiți merele Granny Smith în această rețetă, deoarece sunt prea tarte și au o culoare gri atunci când sunt coapte.