Tort De Mere

Tort De Mere
Tortul cu mere este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, făină de tort, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Mere, Tort De Caramel Cu Mere, și Tort De Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lăsați ouăle, laptele și untul să ajungă la temperatura camerei pe tejghea înainte de a începe. (Untul merge pe tejghea ultimul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Ungeți tigaia Bundt cu 1 lingură de unt, apoi adăugați 2 linguri de făină și agitați și atingeți pentru a acoperi interiorul tigaiei; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Puneți merele tăiate cubulețe într-un castron cu scorțișoara și sucul de lămâie. Într-un castron mare sau un mixer de stand adăugați untul și 2 căni de zahăr și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, și amestecați pentru a încorpora complet înainte de a adăuga următorul. Amestecul va deveni foarte deschis la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
7
Adăugați zeama și extractele și amestecați pentru a combina. Se amestecă 3 căni de făină împreună cu praful de copt și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Într-un castron curat și uscat separat, bateți albușurile până se spumează, apoi adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri strălucitoare și moi atunci când scoateți biciul din albușuri. Îndoiți ușor acest lucru în aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Aranjați merele în centrul inelului până la capăt, fiind siguri că nu ating marginea exterioară sau interioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se toarnă aluatul rămas și se coace timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți tortul din cuptor și răciți complet. Puneți o farfurie mare sau o farfurie de tort deasupra tigaiei, apoi țineți-le pe ambele împreună, întoarceți-le astfel încât fundul curbat al tigaiei Bundt să fie în partea de sus și farfuria să se sprijine pe o suprafață plană. Scoateți încet tigaia din tort ridicând-o drept în sus. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Lira tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista