Tort De Mentă Cu Ciocolată Neagră Profundă
Tort de mentă de ciocolată neagră profundă necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 520 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați sare, coloranți alimentari, bomboane de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Neagră Profundă, Tort De Ciocolată Neagră Profundă, și Ora ' s Deep Dark Chocolate Cake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Cerneti impreuna faina de tort si sarea.
Topiți ciocolata și untul împreună într-un cazan dublu. Se transformă în bol de amestecare și se răcește la temperatura camerei; acest amestec trebuie să fie rece.
Se amestecă zahărul. Se amestecă gălbenușurile de ou și 1 cană de lapte.
Se toarnă făina și sarea și se amestecă doar până se încorporează. Bateți aluatul cu mixerul electric timp de 1 minut, apoi amestecați vanilia și 1/2 cană de lapte. Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în restul de 1/4 cană de lapte; amestecați în aluat rapid și bine.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suprafața prăjiturilor revine ușor când este apăsată cu degetul, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase pe rafturi de sârmă.
Pregătiți glazura de șapte Minute, omițând vanilia (a se vedea nota de subsol pentru link). Nuanțați glazura un roz delicat cu câteva picături de colorant alimentar și adăugați 1/4 cană bomboane zdrobite. Înghețați și umpleți tortul răcit.
Garnisiți cu bucăți de bomboane zdrobite.