Tort De Macaroon Cu Ciocolată Cu Trei Straturi

Tort De Macaroon Cu Ciocolată Cu Trei Straturi
Tort de Macaroon cu ciocolată cu trei straturi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 866 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi, și Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulverizați o tigaie de jeleu de 11 pe 17 inci cu spray de ulei vegetal și tapetați fundul cu hârtie pergament; pulverizați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o cratiță mică, aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc, se adaugă bomboanele și se lasă să stea 5 minute, apoi se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă 1 cană de ganache de ciocolată într-o cană de măsurare și se lasă deoparte la temperatura camerei; răzuiește restul într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați ganache-ul până când este ferm, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o cratiță medie, aduceți 1 inch de apă la foc mic. Folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare la viteză medie până se omogenizează. Puneți vasul peste apa fierbinte și bateți până când ouăle sunt calde la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se ia de pe foc și se bate cu viteză mare până se triplează în volum, aproximativ 5 minute. Îndoiți în 3 2/3 căni de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Întindeți aluatul în tigaia pregătită într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți aproximativ 25 de minute, sau până devin aurii și ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute.
11
Rulați un cuțit în jurul marginii tortului; răsturnați-l pe o foaie de copt și îndepărtați pergamentul. Glisați tortul pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit zimțat, tăiați marginile și tăiați tortul în 3 dreptunghiuri de dimensiuni egale. Stivați straturile și tăiați orice părți inegale cu cuțitul.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Așezați 1 strat de tort cu partea dreaptă în sus pe o grătar și întindeți-l cu jumătate din ganache răcit. Acoperiți cu un al doilea strat și ganache-ul răcit rămas. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea netedă în sus; apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Se toarnă jumătate din ganache rezervat deasupra și se întinde uniform, lăsându-l să picure ușor pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Se toarnă ganache-ul rămas și se netezesc partea superioară și părțile laterale.
15
Transferați tortul pe o farfurie. Dați-l la frigider timp de 15 minute, apoi apăsați nuca de cocos rămasă pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16
Se ornează cu bucle de ciocolată și se servește sau, pentru cele mai bune rezultate, se dă la frigider tortul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista