Tort De Macaroon Cu Ciocolată Cu Trei Straturi

Tort De Macaroon Cu Ciocolată Cu Trei Straturi
Tort de Macaroon cu ciocolată cu trei straturi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 866 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi, și Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pulverizați o tigaie de jeleu de 11 pe 17 inci cu spray de ulei vegetal și tapetați fundul cu hârtie pergament; pulverizați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o cratiță mică, aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc, se adaugă bomboanele și se lasă să stea 5 minute, apoi se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se toarnă 1 cană de ganache de ciocolată într-o cană de măsurare și se lasă deoparte la temperatura camerei; răzuiește restul într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați ganache-ul până când este ferm, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o cratiță medie, aduceți 1 inch de apă la foc mic. Folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare la viteză medie până se omogenizează. Puneți vasul peste apa fierbinte și bateți până când ouăle sunt calde la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se ia de pe foc și se bate cu viteză mare până se triplează în volum, aproximativ 5 minute. Îndoiți în 3 2/3 căni de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Întindeți aluatul în tigaia pregătită într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți aproximativ 25 de minute, sau până devin aurii și ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute.
11
Rulați un cuțit în jurul marginii tortului; răsturnați-l pe o foaie de copt și îndepărtați pergamentul. Glisați tortul pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit zimțat, tăiați marginile și tăiați tortul în 3 dreptunghiuri de dimensiuni egale. Stivați straturile și tăiați orice părți inegale cu cuțitul.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Așezați 1 strat de tort cu partea dreaptă în sus pe o grătar și întindeți-l cu jumătate din ganache răcit. Acoperiți cu un al doilea strat și ganache-ul răcit rămas. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea netedă în sus; apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Se toarnă jumătate din ganache rezervat deasupra și se întinde uniform, lăsându-l să picure ușor pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
14
Se toarnă ganache-ul rămas și se netezesc partea superioară și părțile laterale.
15
Transferați tortul pe o farfurie. Dați-l la frigider timp de 15 minute, apoi apăsați nuca de cocos rămasă pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16
Se ornează cu bucle de ciocolată și se servește sau, pentru cele mai bune rezultate, se dă la frigider tortul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista