Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie. O porție conține 289 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zmeură, coajă de lămâie, masă de tort matzo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, și Tort Cu Strat Alb Cu Umplutură De Caș De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Tigaie de praf cu 2 lingurițe masă de tort matzo.
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 1 minut).
Adăugați 1/4 cană masă de tort matzo, 1 1/2 lingurițe de apă, 1/2 linguriță coajă de lămâie rasă, suc proaspăt de lămâie și 1/4 linguriță sare; bate doar până se omogenizează. Îndoiți migdalele.
Așezați albușurile într-un castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri de ou; pliați ușor în albușurile rămase. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și setați. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului.
Scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă. (Tortul se va scufunda în centru pe măsură ce se răcește.)
Întindeți 1 cană de caș de lămâie în centrul tortului și acoperiți cu zmeură.
Tăiați tortul în pene folosind un cuțit zimțat.