Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie

Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie. O porție conține 289 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zmeură, coajă de lămâie, masă de tort matzo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, și Tort Cu Strat Alb Cu Umplutură De Caș De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Tigaie de praf cu 2 lingurițe masă de tort matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați 1/4 cană masă de tort matzo, 1 1/2 lingurițe de apă, 1/2 linguriță coajă de lămâie rasă, suc proaspăt de lămâie și 1/4 linguriță sare; bate doar până se omogenizează. Îndoiți migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MigdaleMigdale
MatzoMatzo
ApăApă
SareSare
5
Așezați albușurile într-un castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri de ou; pliați ușor în albușurile rămase. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
TigaieTigaie
6
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și setați. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă. (Tortul se va scufunda în centru pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Întindeți 1 cană de caș de lămâie în centrul tortului și acoperiți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Tăiați tortul în pene folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista