Tort De Lire La Grătar Umplut Cu Cremă

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni și afine, brânză cremă de ananas, tort de lire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de brânză și tort de lire umplut cu Nutella, Brioșe Cu Tort De Ananas Umplute Cu Brânză Cremă, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar.
Instrucțiuni
Întindeți brânza cremă de ananas uniform pe 1 parte a 4 felii de tort. Se acoperă cu restul de 4 felii de tort.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu frișcă și fructe de pădure.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.