Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone

Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone
O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de tort gros de lire sterline, zahăr, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cafea Marscarpone, Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar, și Tort De Lire La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați mascarpona, zahărul și vanilia într-un bol cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lasă să se răcească.
5
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si se toarna, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă crema și gătiți, amestecând, încă aproximativ 1 minut. Amestecați murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din căldură, apoi adăugați coniacul și reveniți la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se diminuează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Întindeți câteva umpluturi de mascarpone pe 4 felii de tort de lire sterline; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
MascarponeMascarpone
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
9
Amestecați mascarpona, zahărul și vanilia într-un bol cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Lasă să se răcească.
13
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si se toarna, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă crema și gătiți, amestecând, încă aproximativ 1 minut. Amestecați murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Scoateți din căldură, apoi adăugați coniacul și reveniți la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se diminuează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Întindeți câteva umpluturi de mascarpone pe 4 felii de tort de lire sterline; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
MascarponeMascarpone
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Fotografie realizată de Andrew Mccaul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista