Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone
O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de tort gros de lire sterline, zahăr, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cafea Marscarpone, Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar, și Tort De Lire La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați mascarpona, zahărul și vanilia într-un bol cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu.
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si se toarna, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă crema și gătiți, amestecând, încă aproximativ 1 minut. Amestecați murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Scoateți din căldură, apoi adăugați coniacul și reveniți la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se diminuează.
Întindeți câteva umpluturi de mascarpone pe 4 felii de tort de lire sterline; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
Amestecați mascarpona, zahărul și vanilia într-un bol cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu.
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si se toarna, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă crema și gătiți, amestecând, încă aproximativ 1 minut. Amestecați murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Scoateți din căldură, apoi adăugați coniacul și reveniți la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se diminuează.
Întindeți câteva umpluturi de mascarpone pe 4 felii de tort de lire sterline; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.