Tort de lire glazurat cu ghimbir cristalizat

Tort de lire glazurat cu ghimbir cristalizat
Tortul glazurat cu ghimbir cristalizat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbirul confiat, zahărul cofetarilor, tortul de lire sterline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine rapidă cu afine glazurate cu ghimbir cristalizat, Tort de ghimbir cu Ambrozie de afine glazurate, și Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu 1 lingură de apă pentru a forma o glazură groasă, dar turnabilă (adăugați mai multă apă, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Întindeți glazura peste tort, lăsând-o să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Se presară ghimbirul și se lasă să se stabilească 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista