Tort De Inimă Valentine

Tort De Inimă Valentine
Tort inima Valentine ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 445 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână glazură, căpșuni, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Ascunse inima Valentine ' s Pound tort, Valentine Inima Negrese, și Torturi De Inimă Valentine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul conform instrucțiunilor pachetului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor; ungeți ușor tigaia în formă de inimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul de tort în tigaie și se coace în cuptorul preîncălzit; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tort de gheață cu glazură albă și glazură de țeavă în jurul marginilor inferioare și superioare ale tortului cu vârfuri de decorator de tort pentru a forma o creastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
GheațăGheață
5
Întindeți glazura de căpșuni deasupra tortului și decorați cu căpșuni în jurul marginilor; folosește-ți imaginația în timp ce mergi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista