Tort de făină de porumb și rozmarin cu sirop Balsamic

Tort de făină de porumb și rozmarin cu sirop Balsamic
Tortul de făină de porumb și rozmarin cu sirop Balsamic necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, făină de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie, Cotlet De Miel De Rozmarin Cu Smog Elvețian Și Sirop Balsamic, și Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru tort:unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort, rozmarinul tocat, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
Făină De PorumbFăină De Porumb
RozmarinRozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Folosind un mixer cu suport cu un accesoriu cu palete, la viteză mică bateți untul și vanilia împreună până se combină. Adăugați încet zahărul pudră. Odată ce zahărul este încorporat, creșteți viteza la mare și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
5
Adăugați gălbenușurile și ouăle, câte 1. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna. La viteză mică adăugați ingredientele uscate doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Transferați tortul din tigaie pe o farfurie de servire și praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Așezați zahărul, oțetul balsamic și rozmarinul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și lăsați siropul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
RozmarinRozmarin
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pentru a servi, așezați o felie de tort pe o farfurie de servire; lingurați puțin sirop în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista