Tort de făină de porumb și rozmarin cu sirop Balsamic
Tortul de făină de porumb și rozmarin cu sirop Balsamic necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, făină de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie, Cotlet De Miel De Rozmarin Cu Smog Elvețian Și Sirop Balsamic, și Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru tort:unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort, rozmarinul tocat, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Tort
Făină De Porumb
Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Folosind un mixer cu suport cu un accesoriu cu palete, la viteză mică bateți untul și vanilia împreună până se combină. Adăugați încet zahărul pudră. Odată ce zahărul este încorporat, creșteți viteza la mare și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Adăugați gălbenușurile și ouăle, câte 1. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna. La viteză mică adăugați ingredientele uscate doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Gălbenuș De Ou
Ouă
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Transferați tortul din tigaie pe o farfurie de servire și praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Așezați zahărul, oțetul balsamic și rozmarinul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și lăsați siropul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Rozmarin
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Pentru a servi, așezați o felie de tort pe o farfurie de servire; lingurați puțin sirop în jurul farfuriei.