Tort De Fudge Wellesley I
Nevoie de un desert vegetarian? Wellesley Fudge Cake aș putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ciocolată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Fudge Wellesley, Tort De Ciocolată Wellesley, și Ciocolata Fudge tort reteta (mega Ciocolata Fudge tort) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 9 inch. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna de 3 ori si dati deoparte.
Într-o cratiță mică, încălziți apa, ciocolata și 1/2 cană de zahăr, amestecând constant, timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
Crema de unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați 3 ouă, pe rând, bătând bine după fiecare ou.
Adăugați jumătate din amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Adăugați laptele și amestecul de făină rămas alternativ în 2 părți. Bateți neted după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de vanilie și ciocolată. Amestecați bine.
Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.