Tortul de dovleac cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de marmură de ciocolată-dovleac cu glazură de brânză cremă, Vafe cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați înlocuitor de ou, 1/4 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță de vanilie și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Dovleac
Vanilie
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin nucșoară), amestecând bine cu un tel. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți din tigaie; așezați pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră și crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Adăugați suc de portocale, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
11
Stropiți tortul cald cu glazură. Se răcește complet pe grătar.