Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă

Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă
Tortul de dovleac cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de marmură de ciocolată-dovleac cu glazură de brânză cremă, Vafe cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați înlocuitor de ou, 1/4 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță de vanilie și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
DovleacDovleac
VanilieVanilie
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin nucșoară), amestecând bine cu un tel. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți din tigaie; așezați pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră și crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Adăugați suc de portocale, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
11
Stropiți tortul cald cu glazură. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Garnisiți cu secțiuni portocalii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista