Tort de căpșuni și smântână cu sirop de Cardamom

Tort de căpșuni și smântână cu sirop de Cardamom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjitura cu căpșuni și smântână cu sirop de Cardamom. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 350 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Portocale De Căpșuni Cu Sirop De Cardamom, Compot de căpșuni-portocale cu sirop de Cardamom, și Clătite de cardamom cu banane din grâu integral cu sirop de cremă de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de tort cu unt. Linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de unt și tigăi de tort de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți gălbenușurile, 1 cană de zahăr, laptele, vanilia și coaja într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți făina și sarea până se combină (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați 1/2 cană de zahăr rămasă, puțin câte puțin, bătând la viteză medie și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri lucioase rigide, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Îndoiți aproximativ o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
7
Împărțiți aluatul între tigăile de tort și coaceți, schimbând poziția tigăilor de tort la jumătatea coacerii, până când prăjiturile sunt elastice la atingere și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecăruia iese curată, 20 până la 25 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi inversați pe rafturi. Îndepărtați cu grijă pergamentul, apoi răciți complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Aduceți vinul, zahărul și cardamomul la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, 6 până la 8 minute. Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fine și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Bateți împreună smântână grea, smântână, zahăr și vanilie într-un castron cu bătătoare curățate până când crema ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Înțepați straturile de tort peste tot cu murături de lemn sau frigărui, apoi periați sau turnați sirop, încetul cu încetul, uniform peste fiecare strat, lăsând siropul să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Transferați 1 strat (partea plată în sus) pe un suport sau farfurie pentru tort, apoi întindeți cu o cană rotunjită de smântână. Aranjați câteva căpșuni feliate în 1 strat peste cremă. Întoarceți al doilea strat și întindeți un strat subțire de cremă deasupra, apoi așezați-l, cu ajutorul unei spatule, cu crema în jos, peste stratul de căpșuni. Continuați să faceți straturi cu smântână, căpșuni și tort în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Se întinde deasupra cu crema rămasă și se decorează cu căpșunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista