Tort De Căpșuni-Amaretto

Tort De Căpșuni-Amaretto
Tortul cu căpșuni-Amaretto ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, ulei vegetal, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni Amaretto Brownies, Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, și Tort Amaretto.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați ușor două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați migdalele în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți; procesați până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mare, bateți migdalele și ingredientele de tort rămase cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă în tigăi.
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare răcit, bateți ingredientele cremă amaretto cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
8
Se întinde cu 1/2 cană cremă amaretto; aranjați uniform căpșunile feliate deasupra. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu crema amaretto rămasă. Chiar înainte de servire, garnisiți cu jumătăți de căpșuni. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Lichior AmarettoLichior Amaretto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista