Fudge al irlandezilor

Fudge al irlandezilor
Fudge de irlandezi ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 133 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, lichior de cremă irlandeză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Până la fund Brownie Sundae flotoare irlandeze cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, Irish Cream Fudge, și Madeleine Cu Whisky Irlandez Fudge.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci și aliniați cu 2 bucăți de hârtie pergament de aproximativ 14 inci lungime; lăsați capetele hârtiei să atârne peste părțile laterale ale tigaiei cu câțiva centimetri.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se amestecă laptele evaporat, zahărul brun deschis, zahărul alb, untul nesărat și sarea într-o cratiță grea la foc mediu până când amestecul formează un sirop gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Unt NesăratUnt Nesărat
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când un termometru cu bomboane introdus în centrul siropului care fierbe fără a atinge fundul tigaiei citește 238 grade F (112 grade C), 20 până la 30 de minute. Se amestecă des. Temperatura bomboanelor va crește încet la început, apoi mai repede pe măsură ce crește temperatura; urmăriți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați lichiorul de cremă irlandeză și extractul de vanilie până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lichior CremăLichior Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Răzuiți amestecul în vasul de lucru al unui mixer de stand mare echipat cu bătătoare; setați mașina la viteză mică și amestecați zahărul cofetarilor în 3 adaosuri, permițând zahărului să se amestece complet înainte de a adăuga următoarea adăugare. Răsturnați frecvent vasul și amestecați fudge până când este complet neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Răzuiți fudge în tava de copt pregătită și așezați-o pe o suprafață plană pentru a se răci și configura, 3 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Folosiți capetele de hârtie pergament ca mânere pentru a ridica fudge-ul din tigaia de copt înainte de a tăia cubulețe pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista