Tort De Cremă De Căpșuni
O porție conține 655 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de căpșuni, căpșuni, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de căpșuni Pazzo cu Herbed Cr, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, și Cremă De Căpșuni Crepes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină 2 (9-inch) Tigăi rotunde pentru tort.
Combinați amestecul de tort, nectarul, ouăle și uleiul într-un castron mare. Bateți cu un mixer manual timp de 2 minute sau până când este bine amestecat. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturile de răcire timp de 20 de minute. Invertit prăjituri pe raft de răcire și se răcește complet.
Feliați subțire suficiente căpșuni pentru a produce 1 1/4 căni. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare tort orizontal în jumătate, formând 4 straturi în total.
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în jos, pe un platou de servire.
Întindeți 1/3 cană de gem deasupra stratului de tort. Aranjați 1/4 cană de căpșuni feliate într-un singur strat deasupra gemului. Sus cu al doilea strat de tort, tăiat cu fața în jos. Repetați stratificarea cu gem și căpșuni feliate. Sus cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în jos. Repetați stratificarea cu gem și căpșuni feliate. Se acoperă cu stratul de tort rămas, se taie partea în jos.
Întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului pentru a acoperi complet. Aranjați restul de 1/2 cană de căpșuni feliate și 1 căpșună întreagă decorativ deasupra tortului. Refrigerați tortul timp de 40 de minute.
Serviți tortul cu căpșunile întregi rămase.