Tort De Coș Cu Ciocolată Și Căpșuni

Tort De Coș Cu Ciocolată Și Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu coș de ciocolată-căpșuni. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 651 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, apă, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Coș De Căpșuni, Tort Cu Coș De Căpșuni, și Tort Cu Coș De Fructe Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zaharuri, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se amestecă granulele de cafea instant și 1 cană de apă clocotită până când granulele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
ApăApă
4
Se amestecă împreună făină și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat amestecul de cafea și vanilia, bătând la viteză mică doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul în 2 torturi pătrate de 8 inci unse și făinate.
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți un strat subțire de glazură de unt de ciocolată între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului, rezervând glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Montați o pungă de decorare cu vârf de țesătură de coș și umpleți-o cu o parte din glazura rămasă. Coș de țeavă-model de țesut în jurul laturilor, reumplerea pungii după cum este necesar. Schimbarea la vârful stea, și țeava zburli în jurul partea de sus și de jos a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
10
Formați mânerul din sârmă de Florărie; atașați frunzișul și florile cu bandă de Florărie.
11
Introduceți 2 murături de apă în partea de sus a tortului lângă 2 margini opuse și introduceți capetele de sârmă ale mânerului în murături de apă. Movilă căpșuni înmuiate în ciocolată pe partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CiocolataCiocolata
ApăApă
12
Garnisiți cu albine de marțipan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
13
Notă: pentru frunziș, am folosit plante de căpșuni. Se pot folosi și trandafiri, panseluțe și Viole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista