Tort De Covrig Cu Ciocolată Fudgy
Fudgy Ciocolata covrig tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1180 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 351 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână cacao, unt, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fudgy Ou Nog Covrig Scoarță, Tort de ciocolată Fudgy, și Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Fudgy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți două tigăi de tort de 9 inci și tapetați cu hârtie pergament.
Puneți ciocolata într-un castron mare și turnați cafeaua peste.
Bateți până se topește și apoi răciți scurt.
Bateți zahărul brun, zahărul granulat, sarea, ouăle, uleiul, smântâna și vanilia până se combină.
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și puterea de coacere într-un castron mediu.
Se amestecă în amestec umed până se omogenizează. Împărțiți uniform aluatul între tigăi și coaceți până când se fixează și o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede, 35 până la 40 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 30 de minute, apoi inversați-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Se amestecă untul, ciocolata, smântâna, cacao și vanilia în mixer cu paletă la viteză mică până se combină.
Adăugați zahăr și amestecați până când se combină. Creșteți viteza la mediu și bateți până devine cremoasă, aproximativ 1 minut. Dacă glazura este prea moale pentru a se întinde pe tort, se răcește scurt până se îngroașă.
Așezați o prăjitură pe farfuria de servire și întindeți-o cu aproximativ 2/3 cană glazură.
Presărați aproape jumătate din covrigii zdrobiți pe glazură și apoi așezați a doua prăjitură deasupra (cu partea rotunjită în sus). Folosiți glazura rămasă pe blatul de gheață și părțile laterale ale tortului.
Presărați covrigi rămași deasupra.