Tort De Coroană De Vacanță
Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de glazură decorativă, bomboane de scorțișoară, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de coroană de vacanță peeps din catifea roșie, Coroană De Vacanță, și Cookie-Uri De Coroană De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți 15 dintre cookie-uri, lăsând umplutura pe 1 parte a fiecărui cookie. Stand cookie-uri cu umplere atașat, umplere părți afară, pe marginea în jurul jantei de 9-inch springform pan.
Zdrobiți jumătățile de prăjituri fără umplutură; se amestecă cu zahăr granulat și unt. Apăsați ferm pe partea inferioară a tigaiei. Tăiați grosolan restul de 10 fursecuri întregi; se amestecă în înghețată împreună cu bomboanele de mentă.
Răspândiți uniform peste crustă. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Tint biciuit topping cu colorant alimentar verde la umbra dorită de verde; răspândirea sau țeavă în coroană de flori de design pe partea de sus a tort. Decorați cu glazură, bomboane de scorțișoară și zahăr colorat.
Îndepărtați marginea tigaiei chiar înainte de servire.
Tăiați desertul în 15 felii. Păstrați desertul rămas în congelator.