Tort de condimente din lapte de unt cu compot de pere și CR Aproxme fra aprox. che

Tort de condimente din lapte de unt cu compot de pere și CR Aproxme fra aprox. che
O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,59 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, suc de lămâie, anason stelat măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort cu pere și nuc cu capul în jos cu CR Frommormme fra Fram, Pâine prăjită franceză cu compot de rubarbă-Mango și Creme Fraiche, și Budincă de pâine cu lapte cu Caramel Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pere și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când perele sunt doar fragede, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Transferați amestecul în castron. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci; tigaie cu linie rotundă de hârtie pergament. Cerneti primele 9 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Bateți ouăle câte 1, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați coaja de tei; bate pentru a amesteca. Bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu zară în 3 adaosuri, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De TeiCoaja De Tei
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SemințeSemințe
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți tortul până când începe să se rumenească deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Tort rece în tigaie pe raft de răcire. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți tortul pe raft; desprindeți pergamentul și întoarceți partea dreaptă în sus pe platou. Cerneti zaharul pudra peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați în pene.
6
Se servește cu compot de pere și păpușă de crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
PerePere
7
Un seedpod maro, în formă de stea, care este disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.
8
** Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente specializate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista