Tort de condimente cu umplutură de citrice

Tort de condimente cu umplutură de citrice
Tortul de condimente cu umplutură de citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 598 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Tort de condimente de dovleac cu umplutură de Pecan de ciocolată, Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă, și Tort De Condimente Cu Umplutură De Mure Și Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Împărțiți aluatul în 2 porții egale (aproximativ 3 1/2 căni fiecare); amestecați scorțișoara, ienibaharul, cuișoarele și nucile pecan în 1 porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Se toarnă aluatul simplu în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase (aproximativ 1 3/4 căni de aluat pe tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă aluatul condimentat în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase (aproximativ 2 căni de aluat pe tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Așezați 1 strat de tort simplu pe o farfurie de servire sau suport pentru tort; întindeți partea superioară cu umplutură de 2/3 cană, lăsând o margine de 1/4 inci în jurul marginilor. Se acoperă cu un strat de tort de condimente și se întinde deasupra cu umplutură conform indicațiilor de mai sus. Repetați procedura cu stratul de tort simplu rămas și umplutura. Se acoperă cu stratul de tort de condimente rămas. Pregătiți glazura albă; răspândiți glazura peste partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista