Tort de condimente cu umplutură de citrice
Tortul de condimente cu umplutură de citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 598 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Tort de condimente de dovleac cu umplutură de Pecan de ciocolată, Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă, și Tort De Condimente Cu Umplutură De Mure Și Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Între timp, bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Împărțiți aluatul în 2 porții egale (aproximativ 3 1/2 căni fiecare); amestecați scorțișoara, ienibaharul, cuișoarele și nucile pecan în 1 porție.
Se toarnă aluatul simplu în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase (aproximativ 1 3/4 căni de aluat pe tigaie).
Se toarnă aluatul condimentat în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase (aproximativ 2 căni de aluat pe tigaie).
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Așezați 1 strat de tort simplu pe o farfurie de servire sau suport pentru tort; întindeți partea superioară cu umplutură de 2/3 cană, lăsând o margine de 1/4 inci în jurul marginilor. Se acoperă cu un strat de tort de condimente și se întinde deasupra cu umplutură conform indicațiilor de mai sus. Repetați procedura cu stratul de tort simplu rămas și umplutura. Se acoperă cu stratul de tort de condimente rămas. Pregătiți glazura albă; răspândiți glazura peste partea superioară și părțile laterale ale tortului.