Tort De Cocktail Cu Fructe Potluck
Rețeta tort de Cocktail cu fructe Potluck poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, primești un desert care servește 64. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, cocktail de fructe, extract de vanillan și nuci. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cocktail Cu Fructe, Tort De Cocktail Cu Fructe, și Cocktail De Fructe Tort De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Scurgeți cocktailul de fructe, rezervând siropul; pus deoparte. Într-o mai multe boluri mari, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți ouăle și vanilia.
Adăugați sirop la ingredientele uscate și amestecați bine. Ori în cocktail de fructe.
Se toarnă în patru unse 13-in. x 9 inch. vase de copt.
Combinați ingredientele de topping; presărați peste aluat.
Coaceți la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rombauer California Zinfandel ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Zinfandelul nostru clasic din California este violet-Rubin închis, cu o nuanță purpurie strălucitoare. Pe nas, aromele concentrate de mure și zmeură se îmbină cu cuișoare și condimente. Arome luxuriante de zmeură, gem de mure, prune și vanilie inundă Palatul, urmate de atingeri de piper alb în fundal. Taninurile de pluș și rotunde și lungimea mare asigură un finisaj proaspăt și ispititor.