Tort De Ciocolată Topită Oooozy

Tort De Ciocolată Topită Oooozy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Oooozy cu ciocolată topită. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 733 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Un amestec de ciocolată dulce, unt, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Topită, Tort De Ciocolată Topită, și Tort De Ciocolată Topită.

Instrucțiuni

1
Faceți prăjiturile: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți conservele și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron peste o cratiță cu apă fierbinte, topiți untul și ciocolata împreună, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, într-un castron separat, amestecați ouăle, gălbenușurile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți amestecul de ouă în amestec de ciocolată; apoi amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Umpleți conservele cu aluatul și coaceți timp de 4 până la 5 minute. (Alternativ, refrigerați prăjiturile până când sunt gata de coacere, cu până la o zi în avans. Dacă coaceți la rece, faceți acest lucru timp de 5 până la 6 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Vopsiți fundul mai multor farfurii de supă de mică adâncime cu vopseaua de ciocolată bergamont. Desfaceți imediat prăjiturile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Așezați un vârf de pene de cacao lângă fiecare tort (ca un suport mic pentru înghețată) și așezați o lingură de înghețată de anason stelat deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
8
Stropiți reducerea citricelor în jurul fiecărei farfurii și praf cu zahărul cofetarilor și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
ReducereReducere
9
4 1/2 uncii de ciocolată semidulce, tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
10
2 uncii de ciocolată neîndulcită, tocată
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
11
1/3 ceașcă preparată ceai (recomandat: Earl Grey)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai PreparatCeai Preparat
Earl GreyEarl Grey
12
1/4 cană sirop de porumb ușor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
13
În jumătatea superioară a unui cazan dublu, combinați cele 2 bomboane de ciocolată peste apă fierbinte. Se amestecă constant până se topește; apoi amestecați ceaiul și siropul, fără a scoate cazanul dublu de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
14
Bateti pana se omogenizeaza si stralucitor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
15
Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu o notă de apă fierbinte. Folosind o perie, vopsiți sosul pe farfurie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
16
(Sosul poate fi preparat cu până la 48 de ore în avans și refrigerat. Pentru a reîncălzi, amestecați la foc mic sau la foc într-un cuptor cu microunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista