Tort De Ciocolată-Mentă Bundt
Ciocolata-menta Bundt tort este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 441 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, extract de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Peppermint Bundt, Tort de ciocolată Fudge Bundt cu glazură de Mocha de mentă, și Tort De Mentă Mocha Bundt.
Instrucțiuni
Ungeți puternic și făinați o tigaie Bundt de 12 căni. Pune deoparte.
Combinați primele 7 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți la viteză mică cu un mixer electric doar până când este combinat. Bateți la viteză mare 2 minute.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie și răciți pe grătar.
Așezați tortul pe o farfurie de servire. Amestecați împreună zahărul pudră și suficient lapte pentru a face glazura o consistență bună.
Stropiți glazura peste tort și presărați cu bomboane zdrobite.