Tort de ciocolată IV

Chocolate Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 418 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână 2 batoane de copt cu ciocolată semidulce, sare, glazură de ganache cu lichior de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Înveliți torturi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară; ungeți hârtia de ceară cu scurtare și puneți-o deoparte.
Topiți ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând până se omogenizează; pus deoparte.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata topită și vanilia.
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu Zara, bătând la viteză mică doar până la amestecare, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă aluatul uniform în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 28 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde deasupra cu 4 linguri glazură de Ganache cu lichior de cafea.
Întindeți jumătate de cremă de Mocha-ciocolată umplând uniform peste ganache pe stratul de tort. Se acoperă cu al doilea strat de tort; se întinde deasupra cu 4 linguri de glazură de Ganache cu lichior de cafea și restul de umplutură de cremă de Mocha-ciocolată. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura de Ganache cu lichior de cafea rămas deasupra și părțile laterale ale tortului.