Tort De Ciocolată Germană Willard Family
Willard familie tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 502 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 153 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină pentru toate scopurile, lapte evaporat, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Germană Willard Family, Tort De Ciocolată De Familie, și Tortul De Ciocolată Preferat Al Familiei Mele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 tigăi de tort de 8 inci și funduri de linie cu hârtie pergament.
Așezați bucățile de ciocolată în apa clocotită și amestecați până când ciocolata s-a topit; puneți deoparte să se răcească. Într-un castron mare, bateți 1 cană de margarină înmuiată cu 2 căni de zahăr cu un mixer electric până când este ușor și pufos. Se amestecă 4 gălbenușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță de extract de vanilie și amestecul de ciocolată-apă până se amestecă bine.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol. Bateți amestecul de făină în ingredientele lichide, alternând cu zară, în 3 sau 4 adăugiri. Bateți până când aluatul este neted, aproximativ 1 minut.
Într-un castron metalic sau de sticlă, bateți albușurile rezervate până când dețin vârfuri rigide atunci când bătătoarele sunt ridicate drept în sus. Îndoiți ușor albusurile bătute în aluat, păstrând cât mai mult volum posibil.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile s-au rumenit ușor și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 35 până la 40 de minute. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi înainte de a le îndepărta.
Pentru a face înghețarea, turnați laptele evaporat într-o cratiță mare și amestecați în 1 cană de zahăr, 3 gălbenușuri de ou, 1/4 cană de margarină și 1 linguriță de extract de vanilie. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se gătește până se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în nucă de cocos și nuci pecan, bătând glazura până se răcește și se întinde. Înghețați și umpleți tortul cu glazura de nucă de cocos.