Tort De Ciocolată Germană

Tort De Ciocolată Germană
Tortul German de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Într-un castron mic, bateți făina de tort cu scorțișoara, nucșoara și sarea. Într-o ceașcă de măsurare, amestecați Zara cu extractul de vanilie și bicarbonatul de sodiu până se combină. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul înmuiat cu zahărul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De TortFăină De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se încorporează, apoi bateți în ciocolata topită, răzuind partea și fundul vasului, după cum este necesar. Bateți ingredientele uscate și umede în 3 loturi alternative, răzuind ocazional partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați aluatul de tort într-un castron mare și spălați vasul de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați albușurile în vasul de amestecare și bateți cu biciul până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de ciocolată până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
7
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și coaceți prăjiturile timp de 45 până la 50 de minute, până când o scobitoare introdusă în centre iese cu doar câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Lăsați prăjiturile să se răcească ușor pe o grătar, apoi răsturnați prăjiturile și îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Lasă prăjiturile să se răcească complet.
10
Întindeți pecanele pe o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 12 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
11
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier 1 cană de nuci, lăsând restul întreg. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu biciul (sau folosind un mixer electric portabil), bateți untul înmuiat cu zahărul cofetarilor și pudra de cacao până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
12
Adăugați extractul de vanilie și cafeaua fierbinte și bateți glazura până devine pufoasă. Îndoiți 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită și pecanele prăjite tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Extract De VanilieExtract De Vanilie
GlazuraGlazura
CafeaCafea
Nuci PecanNuci Pecan
13
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți jumătate din glazură deasupra. Acoperiți cu al doilea strat de tort și întindeți glazura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Încingeți tortul cu nucă de cocos mărunțită și pecanele întregi prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Nuci PecanNuci Pecan
15
Tăiați tortul în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista