Tortul German de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Într-un castron mic, bateți făina de tort cu scorțișoara, nucșoara și sarea. Într-o ceașcă de măsurare, amestecați Zara cu extractul de vanilie și bicarbonatul de sodiu până se combină. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul înmuiat cu zahărul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Făină De Tort
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cupa De Măsurare
Bateti
Bol
4
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se încorporează, apoi bateți în ciocolata topită, răzuind partea și fundul vasului, după cum este necesar. Bateți ingredientele uscate și umede în 3 loturi alternative, răzuind ocazional partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați aluatul de tort într-un castron mare și spălați vasul de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Adăugați albușurile în vasul de amestecare și bateți cu biciul până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de ciocolată până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
7
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și coaceți prăjiturile timp de 45 până la 50 de minute, până când o scobitoare introdusă în centre iese cu doar câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Lăsați prăjiturile să se răcească ușor pe o grătar, apoi răsturnați prăjiturile și îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Suport De Sârmă
9
Lasă prăjiturile să se răcească complet.
10
Întindeți pecanele pe o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 12 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
11
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier 1 cană de nuci, lăsând restul întreg. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu biciul (sau folosind un mixer electric portabil), bateți untul înmuiat cu zahărul cofetarilor și pudra de cacao până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
12
Adăugați extractul de vanilie și cafeaua fierbinte și bateți glazura până devine pufoasă. Îndoiți 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită și pecanele prăjite tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Extract De Vanilie
Glazura
Cafea
Nuci Pecan
13
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți jumătate din glazură deasupra. Acoperiți cu al doilea strat de tort și întindeți glazura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Încingeți tortul cu nucă de cocos mărunțită și pecanele întregi prăjite.