Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Persoana 521 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de făină, ciocolată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați smântâna, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță medie.
Puneți cele 3 uncii de unt, sare, nucă de cocos prăjită și bucăți de pecan într-un castron mare.
Încălziți amestecul de cremă și gătiți, amestecând continuu (răzuind fundul în timp ce amestecați) până când amestecul începe să se îngroașe și acoperă lingura (un termometru citit instantaneu va citi 170.)
Într-o cratiță mică, încălziți zahărul și apa până când zahărul s-a topit.
Așezați cele 8 uncii de ciocolată tocată într-un castron cu siropul de porumb și 1 uncie de unt.
Încălziți crema până începe să fiarbă.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată.
Lăsați să stea un minut, apoi amestecați până se omogenizează.
Scoateți straturile de tort din tigăi și tăiați ambele straturi de tort pe jumătate orizontal, folosind un cuțit de pâine zimțat.Setați primul strat de tort pe o farfurie de tort.
Răspândiți ceașcă de umplutură de nucă de cocos peste stratul de tort, asigurându-vă că ajungeți la margini. Puneți un alt strat de tort deasupra.Repetați, folosind siropul pentru a peria fiecare strat de tort, apoi întindeți ceașcă de umplutură de nucă de cocos peste fiecare strat, inclusiv partea superioară.Înghețați părțile laterale cu glazura de ciocolată, apoi introduceți o margine decorativă de glazură de ciocolată în jurul vârfului, înconjurând toppingul de nucă de cocos.(Poate părea o mulțime de glazură de ciocolată, dar folosiți-o pe toate. Crede-mă. N-o să-ți pară rău.)