Tort De Ciocolată Fără Făină Lavandă-Earl Grey

Tort De Ciocolată Fără Făină Lavandă-Earl Grey
Această rețetă face 10 porții cu 755 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1312 fani. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, frunze de ceai earl grey și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Earl Grey, Ciocolata-Earl Grey Pound Tort, și Cupcakes Earl Grey Cu Cremă De Unt Earl Grey Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu 1 lingură de unt și tapetați exteriorul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Presărați 1 linguriță de sare Maldon peste fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pulsați zahărul cu 1 lingură de lavandă și 1 linguriță de ceai. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
CeaiCeai
4
Combinați apa clocotită cu restul de 3 linguri de lavandă și restul de 3 linguri de ceai într-o ceașcă de măsurare lichidă; abrupt timp de 5 minute. Se strecoară amestecul într-un vas rezistent la căldură medie, apăsând pe solide pentru a elibera orice lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ciocolată și restul de 8 linguri de unt în amestecul de lavandă-ceai și puneți-l peste cazan dublu (fundul vasului nu trebuie să atingă apa fierbinte). Se amestecă continuu până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți vasul de pe foc și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr energic până când amestecul devine o pastă groasă și palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați cacao, vanilie și sare de masă și bateți până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri de ou și amestecați până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
10
Bateți ciocolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Într-un castron mare, curat și uscat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet 1/2 cană de zahăr rămasă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Bateți aproximativ 1/3 din bezea în aluatul de ciocolată până se încorporează complet. Cu o spatulă de cauciuc, pliați bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu restul de 1 linguriță de sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
14
Coaceți până când partea superioară începe să se crape și testerul de tort are firimituri umede atașate la acesta atunci când este introdus, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Transferați tortul în raftul de răcire. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se îndepărtează matrița cu arc și se răcește complet, aproximativ 1 oră. Cerneti zaharul cofetarilor peste prajitura racita si stropiti cu lavanda si sare Maldon, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista