Tort De Ciocolată Fără Făină
Nevoie de o desert prietenos fără gluten și FODMAP? Torta de ciocolată fără făină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cacao, ouă, pătrate de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Fără Făină, Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină / Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci și praf cu cacao neîndulcită; pus deoparte.
Topiți ciocolata tocată și untul într-o cratiță grea la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de ciocolată; bateți până se omogenizează bine.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou bătut în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas până la amestecare. Se amestecă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute. (Nu exagerați.)
Lăsați să stea în tigaie pe o grătar cu 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.