Tort de ciocolată fierbinte cu bastoane de bomboane zdrobite

Tort de ciocolată fierbinte cu bastoane de bomboane zdrobite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată topită cu bastoane de bomboane zdrobite. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 209 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată fierbinte cu bastoane de bomboane zdrobite, Covrigi acoperiți cu ciocolată cu bastoane de bomboane zdrobite, și Biscotti de ciocolată albă cu bastoane de bomboane zdrobite {grâu integral, conținut scăzut de calorii/grăsimi și unt zero} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 rame sau cupe de sufle din aluminiu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți 1/4 un băț de unt într-o cratiță mică la foc mic. Vopsiți interiorul a 6 rame sau cupe de sufle din aluminiu cu unt. Înveliți interiorul fiecărui ramekin cu zahăr granulat. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Puneți bățul rămas de unt și chipsuri de ciocolată într-un bol mare de amestecare. Puneți vasul pe o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă clocotită. Asigurați-vă că vasul nu atinge apa. Amestecați ușor untul și ciocolata împreună până se topesc și amestecul este neted. Opriți focul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați ouăle, gălbenușurile, zahărul și vanilia în vasul unui mixer. (Acest lucru se poate face și cu un bătător de mână.) Bateți amestecul de ouă până când își dublează dimensiunea și devine foarte gros și foarte palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Bateți ușor ciocolata topită și untul în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Scoateți vasul din mixer și amestecați ușor făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Se toarnă aluatul în ramekinele pregătite. Aranjați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 14 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți prăjiturile din ramekins și aranjați-le pe farfurii individuale de servire. Se pudrează cu zahăr pudră și se ornează cu trestie de bomboane zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Candy CaneCandy Cane
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
HOHOHOHOHO!!!
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista