Tort De Ciocolată Din Față Din Piatră Brună
Brownstone Front Chocolate Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 826 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată De Fructe Din Față Nouă, Dewey D. Cocktail: chiar în fața mea, și Pridvor Prăjit Somn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Separați ouăle. Puneți gălbenușurile deoparte și bateți albușurile până se formează vârfuri tari.
Cremă 2 1 / '4 căni de zahăr, vanilie și scurtare.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se omogenizează.
Cernem împreună cacao, făina de tort, bicarbonatul de sodiu și sarea. Apoi adăugați ingrediente uscate alternativ cu zară la amestecul cremos. În cele din urmă, pliați în albușuri bătute.
Se toarnă în 3 tigăi de tort unse și făinate.
Coaceți 20-25 de minute în cuptorul de 325 grade F (165 grade C) sau până când ați terminat.
Pentru a face glazură: gătiți 2 căni de zahăr alb, 1 cană de smântână și 1/2 cană de unt sau margarină la foc mic până când amestecul formează o bilă moale în apă.
Se ia de pe foc, se bate aproximativ 5 sau 6 lovituri pentru a face amestecul neted. Se răcește, se întinde între și pe straturi în timp ce este călduță. Acest lucru se întărește când este rece.