Tort De Ciocolată Cu Sos Fudge
Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 367 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, lapte evaporat, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Savannah cu sos fierbinte de Fudge, Tort de ciocolată cu sos fierbinte de Fudge, și Mini ciocolată Bundt tort înghețată cu sos de Fudge fierbinte de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, budinca preparată cu lapte conform instrucțiunilor pachetului pentru budincă.
Se toarnă într-un castron mare; adăugați amestecul de tort și bateți până se amestecă bine.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tăvii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru sos, într-o cratiță mare grea, topiți untul și ciocolata la foc mic. Se amestecă laptele evaporat și zahărul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 8 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Serviți sosul cald cu tort.
Serviți cu mentă, dacă doriți.