Tort De Ciocolată Cu Piersici Cu Ghimbir

Tort De Ciocolată Cu Piersici Cu Ghimbir
Această rețetă face 8 porții cu 637 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 226 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Gheață Cu Piersici, Tort de gheață cu ghimbir-mascarpone, și Tort De Gheață Cu Dovleac Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu formă de arc cu spray de copt. Tapetați fundul cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti faina de tort, pudra de cacao, 1/2 cana zahar, praful de copt si ghimbirul peste bucata de hartie pergament. Cerne amestec, încă o dată, în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Lichior De AluneLichior De Alune
Făină De TortFăină De Tort
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați apă fierbinte și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Într-un bol separat de amestecare curat și uscat sau într-un bol de mixer, bateți albușurile de ou și sarea cu atașare la tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri ferme, lucioase (dar nu uscate), cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați în raftul de răcire și răciți tortul în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Eliberați sprinfgform, inversați tortul pe tăbliță sau farfurie, îndepărtați fundul formei de arc și îndepărtați pergamentul. Inversați tortul (astfel încât partea superioară să fie orientată în sus) pe raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Cu cuțitul zimțat, tăiați tortul în jumătate. Reasamblați forma arcului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Așezați stratul inferior de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde și se lasă să se răcească la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Break gingersnaps în bucăți și locul în sac mare cu fermoar de blocare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
3
Așezați punga pe prosopul de bucătărie și bateți cu ciocanul până când gingersnaps sunt rupte în bucăți medii și mici (fursecurile nu trebuie pulverizate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Pulsați piersici, ghimbir, 1/4 cană zahăr și vanilie în blender sau robot de bucătărie până când sunt complet purificate. Se strecoară într-un castron mare. Se amestecă ghimbirpiese de nap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr, apă și sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 km f pe termometrul pentru bomboane, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
În timp ce siropul fierbe, cu mixerul electric prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți albușurile de ou și sarea cu Atașament pentru Tel pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Când siropul atinge temperatura, cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, se toarnă încet și cu grijă în albușuri de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați gelatină și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Se amestecă 1/3 de bezea în amestec de piersici. Cu spatula de cauciuc, pliați în bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Răzuiți bezea peste tort în formă de primăvară și neteziți blatul. Aranjați partea superioară a tortului peste bezea. Congelați până la setare, cel puțin 6 ore.
11
Pentru glazura și asamblarea ciocolatei: aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Aranjați tortul pe raftul de răcire setat în interiorul foii de copt cu ramă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
15
Întindeți 1 cană glazură deasupra și părțile laterale ale tortului cu spatula offset. Congelați până când glazura este aproape setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Se toarnă glazura rămasă peste tort, și de lucru rapid, părți netede și de sus. Apăsați gingersnaps în perimetrul de tort. Congelați până la setare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Rulați un cuțit mare sub apă fierbinte până când lama este caldă. Tort uscat și felie. Pentru o feliere ușoară și curată, repetați procedura cu fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
18
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista