Tort De Ciocolată Cu Piersici Cu Ghimbir

Tort De Ciocolată Cu Piersici Cu Ghimbir
Această rețetă face 8 porții cu 637 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 226 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Gheață Cu Piersici, Tort de gheață cu ghimbir-mascarpone, și Tort De Gheață Cu Dovleac Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu formă de arc cu spray de copt. Tapetați fundul cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cerneti faina de tort, pudra de cacao, 1/2 cana zahar, praful de copt si ghimbirul peste bucata de hartie pergament. Cerne amestec, încă o dată, în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați apă fierbinte și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un bol separat de amestecare curat și uscat sau într-un bol de mixer, bateți albușurile de ou și sarea cu atașare la tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri ferme, lucioase (dar nu uscate), cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați în raftul de răcire și răciți tortul în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Eliberați sprinfgform, inversați tortul pe tăbliță sau farfurie, îndepărtați fundul formei de arc și îndepărtați pergamentul. Inversați tortul (astfel încât partea superioară să fie orientată în sus) pe raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Cu cuțitul zimțat, tăiați tortul în jumătate. Reasamblați forma arcului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Așezați stratul inferior de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde și se lasă să se răcească la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Break gingersnaps în bucăți și locul în sac mare cu fermoar de blocare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
3
Așezați punga pe prosopul de bucătărie și bateți cu ciocanul până când gingersnaps sunt rupte în bucăți medii și mici (fursecurile nu trebuie pulverizate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Pulsați piersici, ghimbir, 1/4 cană zahăr și vanilie în blender sau robot de bucătărie până când sunt complet purificate. Se strecoară într-un castron mare. Se amestecă ghimbirpiese de nap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr, apă și sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 km f pe termometrul pentru bomboane, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
În timp ce siropul fierbe, cu mixerul electric prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți albușurile de ou și sarea cu Atașament pentru Tel pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Când siropul atinge temperatura, cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, se toarnă încet și cu grijă în albușuri de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați gelatină și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Se amestecă 1/3 de bezea în amestec de piersici. Cu spatula de cauciuc, pliați în bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Răzuiți bezea peste tort în formă de primăvară și neteziți blatul. Aranjați partea superioară a tortului peste bezea. Congelați până la setare, cel puțin 6 ore.
11
Pentru glazura și asamblarea ciocolatei: aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Aranjați tortul pe raftul de răcire setat în interiorul foii de copt cu ramă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
15
Întindeți 1 cană glazură deasupra și părțile laterale ale tortului cu spatula offset. Congelați până când glazura este aproape setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Se toarnă glazura rămasă peste tort, și de lucru rapid, părți netede și de sus. Apăsați gingersnaps în perimetrul de tort. Congelați până la setare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Rulați un cuțit mare sub apă fierbinte până când lama este caldă. Tort uscat și felie. Pentru o feliere ușoară și curată, repetați procedura cu fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista