Tort De Ciocolată Cu Lapte
Tortul cu ciocolată cu lapte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 451 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână batoane de bomboane cu ciocolată cu lapte, zahăr pudră, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Încercați Tort de ciocolată cu Crunch de ciocolată cu lapte și sos de Caramel, Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte Caramel, și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă în 3 torturi rotunde de 8 inci unse și făinate.
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Bateți crema de brânză, zahărul pudră și zahărul granulat la viteză medie cu un mixer electric până când amestecul este cremos.
Se toacă fin 8 batoane de bomboane. Îndoiți amestecul de brânză cremă și bomboanele tocate în topping bătut.
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Tăiați restul de 2 batoane de bomboane.
Presărați jumătate de batoane de bomboane tocate peste tort. Apăsați bomboane tocate rămase de-a lungul marginii de jos a tort.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul de ciocolată elvețian Duncan Hines
Se amestecă și batoanele de ciocolată cu lapte Hershey cu migdale.