Tort De Ciocolată

Tort De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, ouăle, zahărul pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu sos de lichior de ciocolată-cafea, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie, și Tort De Ciocolată Cu Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie cu tub de 10 inci foarte generos cu spray de copt adăugat făină. Puneți-l pe o foaie de cookie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea împreună într-un castron și se lasă deoparte.Măcinați zahărul într-un robot de bucătărie și setați aside.In vasul unui mixer stand cu paleta atașat, bate untul și scurtarea până la crem. Adăugați treptat zahărul și continuați să bateți timp de cinci minute.Cu mixerul la viteză mică, adăugați ouă pe rând, bătând la viteză mică după adăugarea fiecărui ou. Când toate ouăle sunt încorporate în aluat, răzuiți părțile laterale ale bolului și creșteți viteza mixerului la mediu mare. Bateți pe mediu-înalt timp de aproximativ 5 minute. Bateți vanilia și cafeaua.Cu mixerul la cea mai mică viteză (sau manual), adăugați alternativ amestecul de făină și Zara, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați apa și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă în tigaia cu tub uns. Țineți aluatul de tort la aproximativ 4 inci deasupra tejghelei și aruncați-l pentru a îndepărta bulele de aer. Puneți-l înapoi pe foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 80 de minute sau până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 10 minute în tigaie, apoi inversați cu grijă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi faceți glazura. Pentru a face glazura, topiți untul într-un vas mare (2 căni) sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană de măsurare. Se amestecă pudra de cacao și zahărul pudră, apoi se adaugă treptat smântâna, amestecând până devine strălucitoare și netedă. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă peste tort înainte ca glazura să înceapă să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista