Tort de ciocolata Sue B. și Fuzz G. lui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 5 fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fursecuri cu ciocolată bogate în vanilie pe jumătate de lot Fuzz, Salsa uimitoare de avocado de piersici a lui Sue, și Peach Blossom Fuzz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină și căptușiți fundul cu o rundă de hârtie pergament.
Se amestecă cacao și apă clocotită împreună într-un castron mic sau o cană mare de măsurare; pus deoparte.
Amestecați Zara, uleiul, ouăle și vanilia împreună într-un bol mare de amestecare
Amestecați zahărul, făina, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un al doilea bol de amestecare.
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de lapte/ulei și se amestecă bine cu un răzuitor de cauciuc rezistent.
Se amestecă în amestec de cacao-al nostru era încă foarte cald când l-am amestecat. Se amestecă până se amestecă bine (deși aluatul ar putea avea câteva bulgări). Nu exagera cu făina.
Se toarnă aluatul în Tigăi și se coace la 350 timp de 30 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-vă de la Tigăi și răciți.Glazură: topiți ambele bomboane de ciocolată în cuptorul cu microunde, boiler dublu sau vas așezat peste apă care abia fierbe; lăsați deoparte să se răcească. Bateți untul până devine cremos. Asigurați-vă că nu este prea rece sau ar putea provoca re-solidificarea ciocolatei. Se amestecă puterea de cacao, aproximativ o cană de zahăr pudră și ciocolata topită răcită. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți bine; adăugați zahărul pudră rămas, apoi adăugați lapte la temperatura camerei, vanilie și sare, bătând și răzuind până obțineți consistența care vă place.