Tort de ciocolata Sue B. și Fuzz G. lui

Tort de ciocolata Sue B. și Fuzz G. lui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 5 fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fursecuri cu ciocolată bogate în vanilie pe jumătate de lot Fuzz, Salsa uimitoare de avocado de piersici a lui Sue, și Peach Blossom Fuzz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină și căptușiți fundul cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă cacao și apă clocotită împreună într-un castron mic sau o cană mare de măsurare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați Zara, uleiul, ouăle și vanilia împreună într-un bol mare de amestecare
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Amestecați zahărul, făina, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un al doilea bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de lapte/ulei și se amestecă bine cu un răzuitor de cauciuc rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
6
Se amestecă în amestec de cacao-al nostru era încă foarte cald când l-am amestecat. Se amestecă până se amestecă bine (deși aluatul ar putea avea câteva bulgări). Nu exagera cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Se toarnă aluatul în Tigăi și se coace la 350 timp de 30 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-vă de la Tigăi și răciți.Glazură: topiți ambele bomboane de ciocolată în cuptorul cu microunde, boiler dublu sau vas așezat peste apă care abia fierbe; lăsați deoparte să se răcească. Bateți untul până devine cremos. Asigurați-vă că nu este prea rece sau ar putea provoca re-solidificarea ciocolatei. Se amestecă puterea de cacao, aproximativ o cană de zahăr pudră și ciocolata topită răcită. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți bine; adăugați zahărul pudră rămas, apoi adăugați lapte la temperatura camerei, vanilie și sare, bătând și răzuind până obțineți consistența care vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista