Tort de ciocolata Sue B. și Fuzz G. lui

Tort de ciocolata Sue B. și Fuzz G. lui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 5 fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fursecuri cu ciocolată bogate în vanilie pe jumătate de lot Fuzz, Salsa uimitoare de avocado de piersici a lui Sue, și Peach Blossom Fuzz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină și căptușiți fundul cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă cacao și apă clocotită împreună într-un castron mic sau o cană mare de măsurare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecați Zara, uleiul, ouăle și vanilia împreună într-un bol mare de amestecare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Amestecați zahărul, făina, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un al doilea bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de lapte/ulei și se amestecă bine cu un răzuitor de cauciuc rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
6
Se amestecă în amestec de cacao-al nostru era încă foarte cald când l-am amestecat. Se amestecă până se amestecă bine (deși aluatul ar putea avea câteva bulgări). Nu exagera cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Se toarnă aluatul în Tigăi și se coace la 350 timp de 30 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-vă de la Tigăi și răciți.Glazură: topiți ambele bomboane de ciocolată în cuptorul cu microunde, boiler dublu sau vas așezat peste apă care abia fierbe; lăsați deoparte să se răcească. Bateți untul până devine cremos. Asigurați-vă că nu este prea rece sau ar putea provoca re-solidificarea ciocolatei. Se amestecă puterea de cacao, aproximativ o cană de zahăr pudră și ciocolata topită răcită. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți bine; adăugați zahărul pudră rămas, apoi adăugați lapte la temperatura camerei, vanilie și sare, bătând și răzuind până obțineți consistența care vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista