Tort De Ceai Portocaliu

Tort De Ceai Portocaliu
Tortul cu ceai de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de portocale, suc de portocale, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan), Ceai Cu Gheață Thailandez, și Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, așezați zahărul granulat și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați oul, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Combinați făina de tort, praful de copt și sarea într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă coaja și se extrage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
6
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate (nu exagerați). Îndoiți albușurile în aluat; se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, lichiorul și sucul într-un castron mic. Faceți găuri în partea de sus a tortului folosind o frigăruie; stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LichiorLichior
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista