Tort De Caș De Lămâie

Tort De Caș De Lămâie
Tortul de caș de lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 545 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, coajă de lămâie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie, și Lemon Caș-Topped Lamaie Tort + Blogiversary + Le Creuset Gresie Bakeware Set Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți cașul de lămâie: într-un bol așezat peste o tigaie cu apă fierbinte, bateți împreună sucul de lămâie, untul, zahărul, ouăle și sarea până când untul se topește și amestecul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri de lemn, aproximativ 25 de minute (nu lăsați-l să fiarbă). Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt bol și se amestecă în coajă. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafață, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Mist 2 tigăi rotunde de tort de 8 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul până la moale. Adăugați treptat zahărul și coaja de lămâie și bateți până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale și fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine înainte de fiecare adăugare. Se amestecă /3 de amestec de făină, apoi jumătate de smântână. Repetați, terminând cu ultimul / 3 din amestecul de făină. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4
Împărțiți aluatul între tigăi, răspândindu-se uniform.
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 de minute. Se răcește în tigăi pe grătar timp de 5 minute, apoi se transformă prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți împreună untul, crema de brânză și coaja până la lumină și pufos. Răzuiți părțile laterale și partea inferioară a bolului cu o spatulă flexibilă. Adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până la lumină și pufos. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până când tortul s-a răcit. Dacă glazura devine prea caldă, refrigerați-o până se întărește, dar nu lăsați-o să devină prea rigidă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Asamblați tortul: folosind un cuțit zimțat, feliați cu atenție ambele prăjituri orizontal în 2 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Așezați un strat pe un platou.
9
Întindeți /3 de caș de lămâie peste tort. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde cu altul /3 de caș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Așezați al treilea strat de tort deasupra și întindeți cu cașul rămas. Sus cu stratul final de tort. Partea superioară și părțile laterale ale tortului. Răciți tortul până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista